Másodosztály

A forduló csillaga

Interjú a Budaörs kiválóságával Horváth Rolanddal

2017. október 17. - pacheko11

fordulocsilhorrol.png

Már képünk is van hozzá. A forduló legjobbjával készítettem most is egy rövidke interjút. A segítséget köszönjük a BSC-nek! Facebookon ITT érhetitek el őket!

M: Először is gratulálni szeretnék, Téged választottunk a forduló legjobbjának! Tavaly 9 gólig jutottál, idén most sikerült először gólt szerezned, ráadásul egyből duplázni tudtál. Milyen érzés volt megszerezni az első góljaidat, illetve megdőlhet-e a tavalyi gólszámod?
HR: Igen szerencsére megtört a jég,nagyon boldog voltam, hogy megszereztem az első 2 gólomat és persze nagyon örültem, hogy végül a mérkőzést is megnyertük! Minden évben úgy vágok neki a szezonnak, hogy jobban teljesítsek, mint tavaly, úgy, hogy szeretnék minél több gólt rúgni és ezzel segíteni a csapatot!

roli4.jpg

M: Fiatal korod ellenére rutinos játékosnak mondhatod magad a másodosztályban. Több csapatban is megfordultál. Milyenek a budaörsi szurkolók?
HR: A budaörsi szurkolók nagyon rendesek és mindenhova elkísernek minket és buzdítják a csapatukat!

M: Hol volt eddig a „legpokolibb” hangulat pályafutásod során?
HR: Most idén volt, mikor játszottunk a Nyíregyháza ellen Nyíregyházán, és szerencsére sokan látogattak ki a mérkőzésre, igencsak jó hangulatot teremtettek.

M: Milyen a hangulat a csapatnál?
HR: Nagyon jó kis csapatunk van. Mindenki jól kijön a másikkal és kitűnő hangulat van!

roli5.jpg

M: Mit gondolsz, mire lehet képes ez a budaörsi csapat az idei kiírásban?
HR: Sok meglepetést fogunk még okozni az idei szezonban, és minél előkelőbb pozícióban szeretnénk végezni a bajnokság végén!

M: Mik a rövid illetve hosszú távú terveid?
HR: Rövid távú célom, hogy ebben a bajnokságban minél több gólt szerezzek, és ezzel tudjak segíteni a csapatnak! Hosszú távú tervem pedig ,hogy minél magasabb szinten tudjak focizni!

roli2.jpg

M: Kedvenc játékos és csapat?
HR: Manchester United és Zlatan Ibrahimovic!

A Budaörs csapatának honlapja és facebook oldala.

A bejegyzés trackback címe:

https://masod-osztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr2413007608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása