Másodosztály

A forduló csillaga

Interjú Szerencsi Miklóssal azt MTK Budapest saját neveléső játékosával

2017. október 13. - pacheko11

szerencsi1.jpg

Neve is van már az interjúsorozatnak. Most Szerencsi 'Mixi' Miklóssal sikerült egy pár kérdésből álló riportot készítenünk. A közreműködést köszönjük az MTK sajtóreferensének, illetve Mixinek, hogy rendelkezésünkre állt!

M: Szia Miki! Első körben gratulálni szeretnék az elmúlt fordulóban nyújtott teljesítményedhez, Téged választottunk a forduló játékosának!
Mixi: Szia. Köszönöm szépen!

M: Még év elején megkötötted első profi szerződésed az MTK-val. Milyen érzés volt megszerezni az első gólod már az első mérkőzésen?
Mixi: Hihetetlen jó érzés volt. Szerintem mindenki ilyen bemutatkozásról álmodik. Örülök, hogy már rögtön a meccs elején sikerült gólt szereznem és nem sokkal később egy gólpasszt is adtam, így az egész meccsen felszabadultabban tudtam játszani.

szerencsi_mixi_alariras.jpg

M: Milyen együtt dolgozni a felnőtt csapattal? Az idősebb játékosok mennyire vannak a segítségetekre?
Mixi: Profi mentalitás van minden téren a játékosok és a szakmai stábnál egyaránt, nagyon jó így dolgozni minden egyes nap. Az idősebb játékosok nagyon sokat segítenek és biztatnak, de ez elmondható mindenkiről a csapatban.

M: Az MTK Budapest vezeti a bajnokságot. Hogy érzed magad a csapatnál? Milyen most a légkör?
Mixi: Nagyon jól érzem magam a csapatnál, igaz csak az utóbbi másfél hétben edzettem az első kerettel, de már ez idő alatt is éreztem, hogy mindenkinek a soron következő mérkőzés megnyerése, így egyúttal a bajnoki cím a cél.

szerencsi4.jpg

M: Meglesz-e idén a feljutás?
Mixi: Én úgy gondolom, hogy ha ugyanezen az úton halad tovább a csapat, mindenképp meg lesz a feljutás.

M: Ha választani kellene, akkor inkább azt MTK-val az NB1-ben vagy egy lengyel középcsapatban folytatnád?
Mixi: Először szeretnek az MTK-val az NB1-ben játszani. Rövid távon szeretnek minél több játéklehetőséget kiharcolni az NB2-es csapatban, és később az NB1-ben szeretnék meghatározó játékos lenni. Ezek után szeretném,ha külföldön is ki tudnám magam próbálni.

szerencsi2.jpg

M: Ki a kedvenc csapatod és játékosod?
Mixi: A kedvenc csapatom már egész kiskorom óta a Barcelona és Lionel Messi a kedvenc játékosom.

M: Köszönöm szépen a válaszokat, sok sikert kívánok Neked a pályán és azon kívül is!
Mixi: Köszönöm szépen a lehetőséget!


A képek az http://mtkbudapest.hu oldalról származnak. MTK facebook oldala: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://masod-osztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9112955207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása