Másodosztály

Mi vár ránk ma?

A fennmaradó mérkőzések

2017. november 06. - pacheko11

calendar.jpg
Három találkozó maradt hátra a hétfői játéknapra meg egy kupa meccs. Vegyük szemügyre, mit is tartogat a ma este.

ANGLIA

fakupa.png

FA Kupa
20:45 CHORLEY - FLEETWOOD  /SPORT 1/

  Az ötöd osztályú Chorley néz farkasszemet a harmad osztályú Fleetwood csapatával. A Fleetwod a 13/14-es szezonban jutott fel története során előszőr az angol harmadik vonalba, ahol elég jól megvetették a lábukat, annyira hogy tavaly az előkelő negyedik helyezést érték el, ami bejutatta őket a feljutásért folyt rájtszásba. Ott viszon az oda-visszavágós rendszerben zajlódó összecsapások első fordulójában kikapott a Bradfordtól 1-0-ra. A visszavágón csak egy gól nélküli döntetlenre futotta, így maradt a csapat a Leauge One-ban. Devante Cole-ra érdemes lesz náluk figyelni, hiszen ebben a szezonban már 8 gólnál jár.
  A hazaiaknál a fiatal Oliver Byrne fog kezdeni kapus poszton, mert Matt Urwin /kapus/ és Nick Haughton /csatár/ a Fleetwood-tól kölcsönkapott játékosok, emiatt ezen a találkozón ők nem lépnek pályára. Byrne mindössze 19 éves és a Cardiff U21-es csapatától érkezett kölcsönbe, egyébiránt Manchester United nevelés.
 A Fleetwoodnál is vannak hiányzók: Bobby Grant /középpályás/ térdsérülést szenvedett a Blackburn elleni 2-2-es döntetlen során, mankókkal hagyta el a pályát. Conor  McAleny /csatár/ boka problémák miatt ugyancsak kényszerpihenőre szorul.

 

NÉMETORSZÁG

926px-2_bundesliga_logo_svg.png

20:30 NÜRNBERG - INGOLSTADT

  Bajor rangadóval zárul a Bundesliga 2 13. fordulója. A Nürnberg egy meglepő verségbe szaladt bele a Heidenheim vendégeként. Ezt a csorbát próbálják kiköszörülni otthon egy meglehetősen jó formában lévő Ingolstadt ellenében. Legutóbbi 4 találkozójuk mérlege 3 győzelem és 1 döntetlen, ami kifejezetten imponálónak mondható.

 

OLASZORSZÁG

serie-b_conte-compressed_1.jpg

20:30 PERUGIA - AVELLINO

  Nem a két legjobb passzban lévő együttes csatáját hozzá a Serie B 13. játéknapjának záró találkozója. A Perugia egy edzésváltáson is túl van, ami egy döntetlenhez vezetett. Bár mindkét együttes jól kezdte a bajnokságot, ezután látványos visszaesés következett.

Várható kezdőcsapatok:
PERUGIA: Rosati - Zanon, Monaco, Belmonte, Pajac - Brighi, Bianco, Bandinelli - Han - Di Carmine, Cerri

AVELLINO: Radu - Laverone, Kresic, Migliorini, Ngawa - Di Tacchio - Molina, Moretti, D’Angelo, Bidaoui - Ardemagni

SPANYOLORSZÁG

la_liga_2_santander.png

21:00 HUESCA - ZARAGOZA

  A Huesca előtt ott a nagy lehetőség, hiszen az eredmények megfelelő alakulása miatt egy győzelemmel pontszámban (23 pt) beérheti a Granada - Lugo kettőst a tabella legelején. A Zaragoza 3 döntetlennel érkezik, rájuk fér már egy győzelem, hogy kicsit feljebb zárkózzanak az üldözőhöz.

screenshot-2017-11-6_huesca_vs_zaragoza_en_directo_online_liga_1_2_3.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masod-osztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr4313196288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása